Werving, selectie en veel meer in de regio Weesp

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer of zoekt u een tijdelijke vervanger in verband met zwangerschapsverlof of ziekte? Wij vinden in no-time de perfecte werknemer voor uw bedrijf. Always Action Uitzendbureau BV is gespecialiseerd in vacatures in de administratieve, technische en industriële sector.

> Maak direct een afspraak voor werving & selectie

Uitzendkrachten van formaat

Tijdelijke werknemers

Bij plotselinge drukte en in geval van ziekte of vakanties zorgt Always Action Uitzendbureau BV voor een tijdelijke werknemer. Daarbij fungeren wij formeel als werkgever voor de uitzendkracht. Wij dragen dus zorg voor de salarisbetalingen, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties. U heeft er geen omkijken naar.


Vaste werknemers

Deze vorm kan ook worden toegepast bij het vinden van vast personeel. Zowel uw bedrijf als de uitzendkracht profiteert dan van een ruime proefperiode van 1040 gewerkte uren. Na deze proefperiode is uw bedrijf vrij om een rechtstreekse arbeidsverhouding aan te gaan met de uitzendkracht.

> Bent u op zoek naar uitzendkrachten? We helpen u graag!

Payroll

Wilt u zelf uw medewerkers werven en selecteren, maar wel de bijbehorende (loon)administratie uitbesteden? Dan bieden onze payrollservices uitkomst. 


U bepaalt alles zelf: wie u aanneemt, de hoogte van het salaris en de aard van de werkzaamheden. Always Action Uitzendbureau BV verzorgt het hele traject van salarisbetalingen, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties.


Voor wie?

Onze payroll-services zijn interessant voor bedrijven die veel flexwerkers (o.a. studenten en scholieren) in dienst hebben, of die veel gebruikmaken van parttimers en vakantiekrachten voor het opvangen van de piekperiodes. Maar ook bij het aannemen van vast personeel kan payroll nuttig zijn om daarmee de proeftijd te verlengen (naar bijvoorbeeld 3 maanden).

Geïnteresseerd in onze payrollservices?

> Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte

Detacheren

Detachering combineert flexibiliteit en continuïteit: gedurende een contractueel overeengekomen werkperiode van minimaal drie maanden neemt Always Action Uitzendbureau BV werknemers in dienst en plaatst deze bij uw organisatie. Bijvoorbeeld gedurende de looptijd van een project, ziekte/zwangerschapsverlof of om een periodieke piektijd in uw bedrijf op te vangen.


Detacheren zonder gedoe

Always Action Uitzendbureau BV draagt zorg voor het werkgeverschap, de salarisbetalingen en afdrachten loonbelasting. Bent u op zoek naar werknemers via een detacheringsovereenkomst? neem dan direct contact met ons op!

> Neem dan contact met ons op! We helpen u graag!

Werving en selectie

U kunt natuurlijk ook alleen de werving en selectie van uw nieuwe medewerkers aan Always Action Uitzendbureau BV uitbesteden. Zo kunt u gebruikmaken van onze grondige werving en selectie uit eigen database of via onze vacaturesites. Wij filteren de cv’s, winnen referenties in en beoordelen de kandidaten, zodat u straks een nieuwe werknemer in dienst heeft die perfect aansluit bij uw bedrijf.


Werving en selectie op maat

Zoekt u een nieuwe werknemer en bent u geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met één van onze medewerkers.

> Laat de Werving & Selectie aan ons over!

HR Oplossingen

Elke bedrijf is uniek. Always Action Uitzendbureau BV speelt graag in op uw specifieke wensen en biedt daarvoor passende oplossingen.

Enkele voorbeelden:

  • We passen de facturatie naar uw wensen aan
  • We voeren, als u dat wenst, periodiek functioneringsgesprekken met de uitzendkrachten
  • We adviseren over het creëren van een gezonde flexschil binnen uw bedrijf
  • We begeleiden uitzendkrachten in geval van ziekte

Neem contact op om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

> Geïnteresseerd in een oriënterend gesprek?