Skip to content

Vind jouw nieuwe droombaan

Vind jouw nieuwe droombaan

Vacature filter

Jobs:

Betrekking

administratief
Customer Service Medewerker voor een relatie in Weesp. Je bent het klantencontact voor een bedrijf wat wereldwijd bekend is in o.a. de automotive industrie. Leuke baan in een leuke en moderne werk omgeving.
Weesp
fulltime
Je bent de spin in het web van een jong groeiend bedrijf. Je schrikt niet wanneer de telefoon gaat en ziet het (administratieve)werk wat gedaan moet worden dan is deze baan misschien iets voor jou!
Amsterdam Zuidoost
parttime
Elektrotechniek
Als calculator ben je eindverantwoordelijk voor de kostencalculatie en medeverantwoordelijk voor de afspraken die zijn gemaakt met toeleveranciers, inclusief de planning van de gehele installatie. Tevens verzorgt de calculator tijdens de bouw de calculaties betreffende het meer- en min
Amsterdam
fulltime
Voor een opdrachtgever in Naarden zijn wij op zoek naar een Machine Operator. Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige productie van kleine metaaldeeltjes.
Naarden
fulltime
Je hebt al een ruime werkervaring als machine bediener en zoek je een leuke werkomgeving en zekerheid. Dan is deze baan misschien iets voor jou.
Weesp
fulltime
Je maakt in onze Ledervettingsmiddelenfabriek in Weesp, op basis van recepturen uiteenlopende halffabricaten voor de leerverwerkende industrie. Je bedient procesapparatuur, voegt grondstoffen toe, analyseert het eindproduct en verpompt deze halffabricaten naar de afvulinstallaties of opslagtanks. Je
Weesp
Voor een een relatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek.
Amsterdam
fulltime
Elektrotechniek
Voor een opdrachtgever in Weesp zijn wij opzoek naar een Servicemonteur.
Weesp

Wil jij hier ook een vacature plaatsen?