Skip to content

Voor een relatie in Weesp zijn wij opzoek naar een Proces Operator.

Omschrijving: Je maakt in onze Ledervettingsmiddelenfabriek in Weesp, op basis van recepturen uiteenlopende halffabricaten voor de leerverwerkende industrie. Je bedient procesapparatuur, voegt grondstoffen toe, analyseert het eindproduct en verpompt deze halffabricaten naar de afvulinstallaties of opslagtanks. Je voelt jezelf verantwoordelijk voor de installaties waaraan je werkt, je inspecteert en controleert deze en lost -waar nodig- kleine technische storingen op. Bij al jouw werkzaamheden staan veiligheid, kwaliteit en orde en netheid voorop.

Functie-profiel: Je bent in bezit van een MTS Procestechniek of tenminste Vapro A diploma en beschikt over aantoonbare werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur met batchprocessen. Accuratesse, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele werkinstelling zijn bij jou van nature aanwezig. Je hebt affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur ervaring met een heftruck.

Afdeling: Het betreft hier een twee ploegendienst functie binnen een klein enthousiast team (7 procesoperators) op onze productielocatie in Weesp. Je werkt in een ploeg van 3 procesoperators waaronder een 1e operator die de dagelijkse werkzaamheden aanstuurt.

Spreekt de bovenstaande vacature je aan en voldoe je aan het omschreven profiel? Reageer dan snel via het contactformulier of stuur je CV naar info@alwaysaction.nl

Vacature:
Proces Operator (procesindustrie)
Uren per week:
40
Betrekking:
Plaats:
Weesp
Periode:
Onbepaalde tijd

Meer vacatures:

administratief
Customer Service Medewerker voor een relatie in Weesp. Je bent het klantencontact voor een bedrijf wat wereldwijd bekend is in o.a. de automotive industrie. Leuke baan in een leuke en moderne werk omgeving.
Weesp
fulltime
Je bent de spin in het web van een jong groeiend bedrijf. Je schrikt niet wanneer de telefoon gaat en ziet het (administratieve)werk wat gedaan moet worden dan is deze baan misschien iets voor jou!
Amsterdam Zuidoost
parttime
Elektrotechniek
Als calculator ben je eindverantwoordelijk voor de kostencalculatie en medeverantwoordelijk voor de afspraken die zijn gemaakt met toeleveranciers, inclusief de planning van de gehele installatie. Tevens verzorgt de calculator tijdens de bouw de calculaties betreffende het meer- en min
Amsterdam
fulltime