Skip to content

Voor een relatie in Weesp zijn wij opzoek naar een Proces Operator.

Omschrijving: Je maakt in onze Ledervettingsmiddelenfabriek in Weesp, op basis van recepturen uiteenlopende halffabricaten voor de leerverwerkende industrie. Je bedient procesapparatuur, voegt grondstoffen toe, analyseert het eindproduct en verpompt deze halffabricaten naar de afvulinstallaties of opslagtanks. Je voelt jezelf verantwoordelijk voor de installaties waaraan je werkt, je inspecteert en controleert deze en lost -waar nodig- kleine technische storingen op. Bij al jouw werkzaamheden staan veiligheid, kwaliteit en orde en netheid voorop.

Functie-profiel: Je bent in bezit van een MTS Procestechniek of tenminste Vapro A diploma en beschikt over aantoonbare werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur met batchprocessen. Accuratesse, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele werkinstelling zijn bij jou van nature aanwezig. Je hebt affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur ervaring met een heftruck.

Afdeling: Het betreft hier een twee ploegendienst functie binnen een klein enthousiast team (7 procesoperators) op onze productielocatie in Weesp. Je werkt in een ploeg van 3 procesoperators waaronder een 1e operator die de dagelijkse werkzaamheden aanstuurt.

Spreekt de bovenstaande vacature je aan en voldoe je aan het omschreven profiel? Reageer dan snel via het contactformulier of stuur je CV naar info@alwaysaction.nl

Vacature:
Proces Operator (procesindustrie)
Uren per week:
40
Betrekking:
Plaats:
Weesp
Periode:
Onbepaalde tijd

Meer vacatures:

Ben jij het "klantgerichte" aanspreekpunt? Reageer dan snel!
Weesp
fulltime
Elektrotechniek
Ben jij een aanpakker en kan logisch nadenken dan is deze vacature misschien iets voor jou!
Weesp
fulltime
Elektrotechniek
Ben jij het opgeruimde type die we zoeken?
Weesp, Amsterdam of Amsterdam Zuidoost
fulltime