Skip to content

Functieprofiel: Onze opdrachtgever is op zoek naar een Machine Operator die loyaal is en bereid is hard te werken. Niet alleen qua inzet maar ook fysiek. Ook zijn de volgende ervaring en certificaten wenselijk of bereid zijn deze certificaten te willen behalen:

  • Ervaring in procesindustrie (liefst in de foodsector)
  • HACCP certificaat
  • Hef- en Reachtruckcertificaat

Functie-eisen: 

  • Liefst een technische achtergrond i.v.m het eventueel oplossen van kleine storingen
  • Een goede fysieke conditie i.v.m fysieke handelingen tijdens de werkzaamheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

De looptijd van deze functie is voor onbepaalde tijd.

Spreekt de bovenstaande vacature je aan en voldoe je aan het omschreven profiel? Reageer dan snel via het contactformulier of stuur je CV naar info@alwaysaction.nl

Vacature:
Machine Operator
Uren per week:
40
Betrekking:
fulltime
Plaats:
Weesp
Periode:
Onbepaalde tijd

Meer vacatures:

administratief
Customer Service Medewerker voor een relatie in Weesp. Je bent het klantencontact voor een bedrijf wat wereldwijd bekend is in o.a. de automotive industrie. Leuke baan in een leuke en moderne werk omgeving.
Weesp
fulltime
Je bent de spin in het web van een jong groeiend bedrijf. Je schrikt niet wanneer de telefoon gaat en ziet het (administratieve)werk wat gedaan moet worden dan is deze baan misschien iets voor jou!
Amsterdam Zuidoost
parttime
Elektrotechniek
Als calculator ben je eindverantwoordelijk voor de kostencalculatie en medeverantwoordelijk voor de afspraken die zijn gemaakt met toeleveranciers, inclusief de planning van de gehele installatie. Tevens verzorgt de calculator tijdens de bouw de calculaties betreffende het meer- en min
Amsterdam
fulltime