Wij vinden in no-time de perfecte werknemer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer, of zoekt u een tijdelijke vervanger in verband met zwangerschapsverlof of ziekte? Wij helpen u graag aan de perfecte kandidaat. Always Action Uitzendbreau is gespecialiseerd in vacatures in de administratieve, technische en industriële sector.

Payroll

Wilt u zelf uw medewerkers werven en selecteren, maar wel de bijbehorende (loon)administratie uitbesteden? Dan bieden onze payrollservices uitkomst. 

U bepaalt alles zelf:  wie u aanneemt, de hoogte van het salaris en de aard van de werkzaamheden. Always Action Uitzendbureau verzorgt het hele traject van salarisbetalingen, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties. 

Onze payroll-services zijn interessant voor bedrijven die veel flexwerkers (o.a. studenten en scholieren) in dienst hebben, of die veel gebruikmaken van parttimers en vakantiekrachten voor het opvangen van de piek-periodes. Maar ook bij het aannemen van vast personeel kan payroll nuttig zijn om daarmee de proeftijd te verlengen (naar bijvoorbeeld 3 maanden).

Geïnteresseerd in onze payrollservices?

Werving en selectie

U kunt natuurlijk ook alleen de Werving & Selectie van uw nieuwe medewerkers aan Always Action Uitzendbureau uitbesteden. Zo maakt u gebruik van onze grondige werving en selectie uit eigen database of via onze vacaturesites. Wij filteren de CV’s, winnen referenties in en beoordelen de kandidaten, zodat u straks een nieuwe werknemer in dienst hebt die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Zoekt u een nieuwe werknemer?

Uitzendkrachten

Tijdelijke werknemers

Bij plotselinge drukte en in geval van ziekte of vakanties zorgt Always Action Uitzendbureau snel voor een tijdelijke werknemer. Daarbij fungeert Always Action Uitzendbureau formeel als werkgever voor de uitzendkracht. Wij dragen dus zorg voor de salarisbetalingen, afdrachten en informatieverstrekking aan instanties. U heeft er geen omkijken naar.

Vaste werknemers

Deze vorm kan ook worden toegepast bij het vinden van vast personeel. Zowel uw bedrijf als de uitzendkracht profiteert dan van een ruime proefperiode van 1040 gewerkte uren. Na deze proefperiode is uw bedrijf vrij om een rechtstreekse arbeidsverhouding aan te gaan met de uitzendkracht.

Detacheren

Detachering combineert flexibiliteit en continuïteit: gedurende een contractueel overeengekomen werkperiode van minimaal drie maanden neemt Always Action Uitzendbureau werknemers in dienst en plaatst deze bij uw organisatie. Bijvoorbeeld gedurende de looptijd van een project, ziekte/zwangerschapsverlof of om een periodieke piektijd in uw bedrijf op te vangen. 

Always Action Uitzendbureau draagt zorg voor het werkgeverschap, de salarisbetalingen en afdrachten loonbelasting.

Bent u op zoek naar werknemers via een detacheringsovereenkomst?

HR Oplossingen

Elke bedrijf is uniek. Always Action Uitzendbureau speelt graag in op uw specifieke wensen en biedt daarvoor passende oplossingen. 

Enkele voorbeelden:

  • We passen de facturatie naar uw wensen aan
  • We voeren, als u dat wenst, periodiek functioneringsgesprekken met de uitzendkrachten
  • We adviseren over het creëren van een gezonde flexschil binnen uw bedrijf
  • We begeleiden uitzendkrachten in geval van ziekte